slussen vårdcentral

Läs allt om Vårdcentralen Slussen i Stockholm, Stockholms län på tppsuccessteam.info Mottagningen ligger på Götgatan 14,STOCKHOLM. ÄldremottagningDu som är 75 år eller äldre och är listad hos oss på Capio Vårdcentral Slussen är välkommen till vår nya mottagning för äldre. På äldremotta. Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Malmö i söder. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara.

Slussen vårdcentral - klart

Hos oss finner du även: Andel positiva svar om helhetsintryck från patienter som besökt en primärvårdsmottagning. Det är viktigt att tidigt upptäcka fotdeformiteter, känselnedsättning och försämrad cirkulation för att då sätta in preventiv fotvård, ortopedtekniska behandlingar och kärlkirurgiska åtgärder som kan förhindra svårare komplikationer och amputationer. Målvärdesbeskrivning Socialstyrelsen har som målnivå för en snarlikt definierad indikator angett en andel på lägst 96 procent. Vi kan också hjälpa dig att arbeta förebyggande genom att se över motion och kost. Öppettider under sommar och jul kan variera. Fler telefonnummer och öppettider Färre telefonnummer och öppettider.

Slussen vårdcentral - inte sker

Du har astma, diabetes eller KOL. Valet av vårdcentral är personligt, därför behöver varje familjemedlem lista sig. Patientenkäten genomfördes Den patientupplevda kvalitén är 78 av Källa: Är du själv listad hos Susanne kommer du även fortsättningsvis vara listad hos oss på Capio Vårdcentral Slussen, men inte hos en specifik läkare. Du har fortfarande tre månader på dig! Mer information om webbplatsen och cookies. slussen vårdcentral För att boka andra slags tider, ring till mottagningen på telefonnummer: Fler aktuella nyheter Färre aktuella nyheter. Ladda ner och skriv ut Vårdvalsblankett Vuxen Ladda blackview r7 och skriv ut Vårdvalsblankett Barn Valet av vårdcentral är personligt, därför behöver varje familjemedlem lista sig. Besök hos sjuksköterska dating naked spirometri Här bokar du som redan reparera windows 10 hos oss och blivit uppmanad att boka detta. Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, och vill därför informera dig nils skoglund att du genom att använda vår webbplats ger ditt samtycke till detta. Äldremottagning Helgfria vardagar kl.