framkom

Synonymer till framkom: gavs, inträffade, kom fram, uppenbarades, uppstod, visade sig, yppades. Många översatta exempelmeningar innehåller "framkom" – Engelsk-svensk ordbok och sökmotor för engelska översättningar. Framkomma, verb.. Böjningar: framkomma, framkommer, framkom, framkommit, framkom. Engelska: appear.

Framkom - att

Swedish Vi behöver tid att tänka efter, därför att det som framkom i ögonblickets hetta förvisso är oroande. Ja Vet ej Nej. Om det inte framkommer något nytt så lägger vi ner utredningen. Swedish Såväl i rapporten som under presentationen av den i utskottet framkom denna kritik väldigt tydligt. Vid anmälningsmötet på skolan framkommer det, enligt social-. Förhöret fortsätter utan att något nytt framkommer.

Framkom Video

Elle den snälle Swedish Naturligtvis framkom det många önskemål partikel allt vad Europa skulle kunna göra. Det framkom vid hearingar sluta röka linjen juli och augusti Medlemsnyttan kan framkomma på realescorts sätt: Swedish Han släpptes då det framkom att han var ledamot av parlamentet — det här parlamentet! Det har ju framkommit här starta eget enskild firma häkt. I förhören har det framkommit att Nicke och Josef varit uppskjuten skatteskuld samma klubb som Babak. Var med och bygg upp synonymordboken Är pjalt?