nudisten svt

Men mest känd är tidigare Valandstudenten My Sandström för fejkdokumentären Nudisten, som blivit något av ett internetfenomen under vintern. Säg ”Nudisten” och de flesta vet att du pratar om en kortfilm som gått på SVT play under vintern. I filmen möter tittaren Kerstin, som efter att ha blivit lämnad av. Man kanske ska betona att ”Nudisten” är en film, eftersom den är gjord i dokumentärform och gränsen mellan fiktion och verklighet är som bekant ganska tppsuccessteam.infona Malmborg är för övrigt väldigt bra i rollen som Kerstin. Här kan ni se ”Nudisten”, den finns tillgänglig fram till och med 11 april. 12 Videos Followers1 Likes. Kulturpengar Vinnare Tempo Short Award Knuffen SVT, Film i Väst, SFI Det är bara en känsla Kulan SVT Pappa kom fram SVT Nudisten Read more · My Sandström.

Nudisten svt - Mattsson

Dokumentärfilmaren My Sandströms kortfilm Nudisten belönades med filmpriset Startsladden på Göteborgs internationella filmfestival. De bestämde sig för att göra en film om karaktären. Aldijana Talic aldijana spionen. I filmen, som till skillnad från Nudisten är en riktig dokumentär, går hon runt på stan och frågar vilt främmande människor om hon får ge dem tusen kronor, och sedan filma dem när de gör av med pengarna. Annonsera Om Spionen Inte fått tidningen? Senaste avsnittet i SVT Play. nudisten svt

Nudisten svt Video

Naken sjekken på Tv 3 Regissören My Sandström har gjort filmen daycruiser den envisa Kerstin som en sorts dokumentär. Sök på hela SVT. Mer från SVT Musikdokumentär. Hon har helt enkelt gjort en så bra rolltolkning att folk tror att karaktären finns på riktigt, säger My Sandström. Kulturnyheterna · 11 december Dokumentärfilmaren My Sandströms kortfilm Nudisten belönades med filmpriset Startsladden på Göteborgs internationella filmfestival.