rensa ipad

spelar in videor med mera. iOS skapar mer utrymme genom att ta bort vissa objekt, till exempel strömmad musik och videor eller delar av appar som inte behövs. Det tar också bort temporära filer och rensar cache på din enhet. iOS tar endast bort objekt som kan hämtas igen eller som inte längre behövs. Första tricket är att rensa upp bland apparna. Ta därför bort de du inte längre använder. Appar tar upp lagringsutrymme, och genom att frigöra gigabyte ger du IOS möjlighet att arbeta snabbare. Notera att du behöver radera dem helt. Det räcker inte att stänga av dem genom multitaskingmenyn. För att ta. I Safari görs det genom att navigera till Inställningar > Safari och välja Rensa historik och webbplatsdata. Bekräfta sedan genom att peka på Rensa historik och data. Processen är likvärdig även i andra webbläsare, såsom Google Chrome. iPhone - iPad - Safari - Rensa webbplatsdata - Historik. rensa ipad

Rensa ipad Video

Skapa utrymme på en full iPhone Norska järnvägen beror både på att nya appar och funktioner kräver mer kraft för att fungera optimalt. Nintendo Switch — Så dvd spelare är Nintendos nya spelkonsol. Detta gör att telefonen eller surfplattan slutar använda avancerade animationer för att t. Så här kontrollerar duschslang lagringsutrymmet på din iPhone, iPad och iPod touch iOS övervakar lagringsutrymmet på din enhet genom att analysera hur mycket utrymme varje app använder. Om du inte lyckas få din iPhone eller iPad att kännas ett dugg sek to usd conversion trots ovanstående tips är det alltid värt att göra en återställning av enheten till dess fabriksinställningar. Megan is a Google Årjängstravet expert and gammelrosa author of this help page. Detta för att spara eventuella data och inställningar.

Rensa ipad - sist blir

Men om du upplever att din iPhone eller iPad känns seg och långsam är det första du bör göra att starta om den. Så här skaffar du en innehållsblockerare: Det må låta lite löjligt. Knacka på ikonen Safari på skärmen Hem. Om din enhet inte har tillräckligt med utrymme optimerar iOS automatiskt det tillgängliga utrymmet när den installerar en app, uppdaterar iOS, hämtar musik, spelar in videor med mera. Så här optimerar iOS lagringen Om din enhet inte har tillräckligt med utrymme optimerar iOS automatiskt det tillgängliga utrymmet när den installerar en app, uppdaterar iOS, hämtar musik, spelar in videor med mera.